ברי איור סיציליאניname
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, מים, רום ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פירות יבשים סיציליאניים וחטיפי אגוזים (Cuccidati), קרוסטיני תאנה אפוי, ו עוגיות תאנים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המילוי, לגזור את הגבעולים מן התאנים, ולחתוך כל אחד ל 5 או 6 חתיכות לסיר גדול.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב לערבב.
מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, ואז להקטין את החום נמוך ולאפשר למילוי להתבשל במשך כ 10 דקות, או עד שהוא מעובה, אבל לא עבה מאוד. לקרר את המילוי ולרתח אותו במעבד המזון עם להב המתכת. אתה יכול לקרר הן את הבצק ומילוי במשך כמה ימים לפני המשך.
מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה של מעבד מזון מצויד בלהב המתכת. דופק כמה פעמים לערבב.
מוסיפים את החמאה והדופק שוב ושוב עד שהחמאה מעורבבת היטב, אבל התערובת היא עדיין קרירה ואבקתית.
מוסיפים את הביצים ווניל ודופק שוב ושוב עד שהבצק יוצר כדור.
הפוך את הקערה למשטח עבודה משוריין והסר בזהירות את הלהב. ללוש בקצרה את הבצק 2 או 3 פעמים כדי להפוך אותו חלק. לעצב את הבצק לתוך גליל מחוספס. אתה יכול לעטוף ולקרר אותו במשך כמה ימים לפני הכנת העוגיות.
כאשר אתה מוכן לאפות את העוגיות, להגדיר מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 350 ° F.
מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות לגלגל כל חבל על 12 אינץ ' ארוך.
מניחים חבל אחד על משטח מקומח ולוחצים ומגלגלים אותו כדי להפוך מלבן של בצק ברוחב 4 אינץ 'ואורך 12 אינץ'. צינור או כף שישית של המילוי למטה באמצע הבצק, להפיץ אותו עם מרית קיזוז קטן להיות כ 2 אינץ ' רחב. השתמש במברשת מאפה כדי לצבוע את הבצק החשוף במים ולהביא אותו מסביב כדי לסגור את המילוי. צבטו את התפר הסגור שבו נפגשים 2 חתיכות הבצק. הפוך את פיסת הבצק הממולאת כך שהתפר נמצא בתחתית ומעביר אותו לאחד המחבתות המוכנות. חזור עם הבצק הנותר, הצבת שלושה ענפים מלאים על כל מחבת.
אופים את העוגיות עד שהבצק מוגדר וזהוב, כ -15 עד 20 דקות.
מגניב את העוגיות על המחבתות וכאשר הם מגניבים, לקצץ את הקצוות ולהשתמש סכין חדה לחתוך אותם לאורכים 2 1/2 אינץ'.
אחסון: שמור את העוגיות בין גיליונות נייר שעווה במיכל פח או פלסטיק עם כיסוי הדוק.