ברי אפוי משמש
ברי אפוי משמש עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 196 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת, גבינת ברי עגולה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו ברי משמש אפוי, ברי אפוי בצק עלים עם שימורי משמש או פטל, ו ברי כחול (ברי אפוי עם אוכמניות) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 400°f. גיליון עוגיות קו עם נייר נייר נייר או בישול קלף; לסכל לרסס קלות או נייר עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב שימורים, פקאן ובצל; להפריש.
על משטח מקומח קלות, רול מאפה לתוך מלבן 10x14 אינץ'. באמצעות סיבוב של גבינה כתבנית, לחתוך מעגל מאפה 3 עד 4 אינץ ' גדול יותר מאשר הגבינה. שים בצד מאפה עודף.
מורחים חצי מתערובת משמר במרכז מעגל מאפה, עוזב קצה 3 אינץ'.
Place 1 cheese round (in rind) on preserves. שאריות כפית על גבינות. למעלה עם שאריות גבינה.
בעדינות לקפל את הקצוות של מאפה למעלה ומעל גבינה כדי לכסות, קיפול וצובט קצוות לאטום.
מניחים את צד התפר למטה על גיליון עוגיות.
חותכים חתיכות דקורטיביות מתוך מאפה עודף.
מברשת מאפה עם קצפת; מקום מגזרות מאפה על גבי.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.