ברי טארט טעים
ברי טארט טעים דורש כ 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, סוכר חום, שיבולת שועל מיושנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 12%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: ברי שיבולת שועל טעים, ברי שייק טעים, ו ברי סלט פירות טעים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו קמח ו 1/3 כוס סוכר; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. לחץ על החלק התחתון ו -1 אינץ'. עד הצדדים של 9-ב משומן. תבנית קפיצית.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים בחום של 375 מעלות במשך 8-10 דקות או עד שהקרום משחים קלות. מצננים על רשת.
מורחים ריבה על קרום. בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת ושאר הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצה ווניל; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
יוצקים מעל ריבה; מפזרים פירות יער.
בקערה קטנה שלבו את הסוכר החום, שיבולת השועל והקמח; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
אופים 30-35 דקות או עד שהם מבעבעים וזהובים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 30 דקות יותר.