ברי טעים אפרסק ברים ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברי טעים אפרסק ללא גלוטן ברים. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך ליהנות עוגיות snickerdoodle חיים, אוכמניות, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ללא גלוטן טריפל ברי להתפורר ברים, עוגת גבינה ללא גלוטן פירות יער פירורים, ו ללא גלוטן ברים עוגת גבינה אפרסק ללא אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°כדי להפוך את מילוי הפרי: בקערה גדולה, מערבבים יחד מיץ מאפרסקים, סוכר ועמילן. מערבבים פירות.
מניחים בסיר ומבשלים מעל נמוך לשמוע עד שהתערובת מתעבה. הגדר בצד
שלב מרכיבי קרום במעבד מזון. דופק עד התערובת דומה ארוחת פשתן. לחץ על מחצית תערובת הקרום לתוך מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ משומנת. שמור את החצי השני של תערובת הקרום עבור ציפוי.
יוצקים את תערובת הפירות על הקרום. קח את תערובת הקרום השמורה ומפזרים על תערובת הפרי.
אופים במשך כ 20 דקות, או עד ציפוי זהוב תערובת הפרי הוא סגול כהה ועבה.
תן מגניב במשך 30 דקות לפני חיתוך לתוך הסורגים.