ברי עם מילוי אוכמניות-פקאן
ברי עם מילוי אוכמניות-פקאן הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חמוציות, גבינת ברי עגולה בשלה, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אוכמניות פקאן אפוי ברי, אוכמניות פקאן אפוי ברי, ו ברי אפוי עם חמוציות-פקאן-בייקון קראמבל.
הוראות
מניחים חצאי פקאן קצוצים וחצאי פקאן במחבת פאי 9 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה 325, מחבת רועדת פעם אחת, עד אגוזים קצוצים הם זהב מתחת לעור, 6 עד 8 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים אגוזים קלויים קצוצים, חמוציות וקליפה כתומה.
פיצול גבינה בחצי אופקית כדי ליצור שתי שכבות. הגדר שכבה אחת, לחתוך את הצד, על צלחת או, אם אפיית אותו, רדוד, ramekin עמיד או על צלחת rimmed אטום.
מורחים תערובת חמוציות באופן שווה על גבי גבינה. הגדר שכבה אחרת, לחתוך בצד למטה, על מילוי ולחץ למטה בעדינות. סדר חצאי אגוז על גבי.
מגישים בטמפרטורת החדר (ראה הערות) או חם.
כדי להגיש חם, אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד שהגבינה חמה ומתחילה להתרכך, 6 עד 8 דקות.