קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

ברי פבלובס

ברי פבלובס
ברי פבלובאס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם ריבת משמש, תותים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: ברי פבלובס, ברי פבלובס, ו ברי מעורב פבלובות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 275 מעלות F. קו גיליון אפייה עם גיליון גדול של קלף.
2
במעבד מזון, דופק את הסוכר כדי לעשות את זה בסדר (או להשתמש בסוכר משובח במיוחד) ולהניח בצד. בקערת זכוכית בינונית, מקציפים את החלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד קצף, לא ממש עושה פסגות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מחצית הסוכר ואת השוט עד פסגות נוקשות טופס. בקערה קטנה, לנפות את הסוכר שנותר עם קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף את החלבונים ביצה יחד עם וניל וחומץ להתמזג עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
5
כפית את התערובת לתוך 4 ערימות על תבנית אפייה מוכן. השתמש בכפית כדי ליצור באר בכל ערימה.
6
אופים במשך 40 דקות, ולאחר מכן לכבות את התנור ולהשאיר את pavlovas בתנור ללא פגע עוד 20 דקות.
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
8
בינתיים, מקציפים את הקרם עד שהוא עושה פסגות רכות. למעלה pavlovas מקורר עם קצפת ותותים. לעשות רוטב מהיר על ידי דילול ריבה עם מים חמים וטפטוף מעל פבלובות.
מרכיבים שתצטרך
9
לשרת.