ברי פירואט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פירות יער פירואט. מנה אחת מכילה 3299 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 215 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי אוכמניות, קצפת, ג'לטין בטעם פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו עוגיות פירואט חקייניות (עוגיות סיגר מלאות נוטלה), פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור, ו סלט תרד ברי ואבוקדו עם פטיאן ופיסטוקים ברוטב פרג פרג שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים רותחים על ג 'לטין בקערה גדולה; מערבבים עד ג' לטין הוא מומס. שמור 3 עד 5 פירות יער לקישוט.
מקום גרגרי יער הנותרים קערות עבודה מעבד מזון מצויד להב פלדה או במיכל בלנדר. לכסות ולעבד עד חלקה. מערבבים פירות יער לתוך ג ' לטין. מקררים על 1 שעה או עד עבה מאוד אבל לא להגדיר.
מקציפים תערובת ג ' לטין עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה על 4 דקות או עד עבה ורך; להפריש. היכו 1 כוס של שמנת הקצפה בקערה קטנה מקוררת במהירות גבוהה עד נוקשה; לקפל לתוך תערובת ג ' לטין.
יוצקים למחבת springform, 9x3 אינץ'. מקררים כ 3 שעות או עד סט.
הפעל סכין סביב קצה הקינוח כדי לשחרר; להסיר את הצד של המחבת.
מניחים קינוח על צלחת הגשה. מקציפים הנותרים 1 כוס שמנת בקערה קטנה מקורר במהירות גבוהה עד נוקשה.
מורחים חצי מהקצפת בצד הקינוח. בזהירות לחתוך עוגיות לרוחב במחצית. מסדרים עוגיות, אנכית עם הצדדים לחתוך למטה, סביב הצד של קינוח; לחץ קלות.
מקשטים עם שאריות קצפת וגרגרים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.