ברי קריספ
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, ברי קריספ עשוי להיות מתכון סופר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני לנסות. מתאים ל-12 מנות. לקינוח הזה יש 217 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם שיבולת שועל לבישול מהיר, אגוזי פקאן, שמן קנולן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 35% , המנה הזו לא כל כך אדירה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Berry Crisp , Very Berry Crisp ו- Bry Crisp .
הוראות
בקערה מערבבים דבש ושמן עד לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את שיבולת השועל, הקמח והפקאן עד שהם מתערבבים; לשים בצד לציפוי.
בקערה קטנה מערבבים עמילן תירס ו-1/4 כוס רכז מיץ תפוחים עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים בסיר את מיץ הלימון ושאר רכז מיץ התפוחים. להקציף בהדרגה את תערובת עמילן התירס. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שמסמיך.
שלבו את פירות היער ב-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מעל עם תערובת מיץ תפוחים; מפזרים תערובת שיבולת שועל.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שמבעבע והחלק העליון מזהיב.