ברי Raclette עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 864 קלוריות. אם יש לכם פטריות, תפוחי אדמה חדשים, שמן בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו Raclette, Raclette, ו Raclette (גבינה מותכת) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את גבינת ברי לפרוסות דקות ומחלקים את הגבינה בין ארבעה מנות קטנות או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
קרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מלוחים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 10 דקות.
מגישים כל חלק של גבינת ברי מומסת מיד, יחד עם הירקות לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
12
המלצת יין: היינות של עמק לואר בצרפת הם התעלמו לעתים קרובות על ידי imbibers רציני, אבל שלה אלגנטי קברנה-פרנק מבוסס אדום הם לעתים קרובות יותר מתאים ליד השולחן מאשר קברנה סוביניון חזקים יותר. לכו על Chinon פירות או Saumur-Champigny.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
הערות: בצל קוקטייל, הנפוץ ביותר בכוס מרטיני שלך, יכול לעמוד בכוחות עצמם כמו מלפפון חמוץ. מחנק קל שלהם זריזות נעימה להפוך אותם באופן מפתיע טעים עם ברי.