קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

ברי רספלט

ברי רספלט
ברי Raclette עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 864 קלוריות. אם יש לכם פטריות, תפוחי אדמה חדשים, שמן בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו Raclette, Raclette, ו Raclette (גבינה מותכת) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את גבינת ברי לפרוסות דקות ומחלקים את הגבינה בין ארבעה מנות קטנות או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מלוחים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את פרחי הברוקולי למחבת ומבשלים עד שתפוחי האדמה והברוקולי רכים, בערך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את הברוקולי עם כף מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מסננים את תפוחי האדמה, ואם באמצעות תפוחי אדמה חדשים, לחתוך אותם ברבעים כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
בינתיים, לזרוק את הפטריות עם שמן ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
8
שים את הפטריות על תבנית אפייה וצלה עד השחמה ומכרז, פונה פעם אחת, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
הסר את המחבת מהתנור ולאחר מכן לכבות את התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
שים את מנות הגבינה בתנור ולהשאיר עד הגבינה פשוט נמס, 5 עד 10 דקות. בינתיים, ערימת תפוחי אדמה, ברוקולי, פטריות, בצל קוקטייל על צלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
בצל קוקטיילבצל קוקטייל
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מגישים כל חלק של גבינת ברי מומסת מיד, יחד עם הירקות לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
12
המלצת יין: היינות של עמק לואר בצרפת הם התעלמו לעתים קרובות על ידי imbibers רציני, אבל שלה אלגנטי קברנה-פרנק מבוסס אדום הם לעתים קרובות יותר מתאים ליד השולחן מאשר קברנה סוביניון חזקים יותר. לכו על Chinon פירות או Saumur-Champigny.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
הערות: בצל קוקטייל, הנפוץ ביותר בכוס מרטיני שלך, יכול לעמוד בכוחות עצמם כמו מלפפון חמוץ. מחנק קל שלהם זריזות נעימה להפוך אותם באופן מפתיע טעים עם ברי.
מרכיבים שתצטרך
בצל קוקטיילבצל קוקטייל
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים