ברי רספלט
ברי Raclette עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 864 קלוריות. אם יש לכם פטריות, תפוחי אדמה חדשים, שמן בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו Raclette, Raclette, ו Raclette (גבינה מותכת) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את גבינת ברי לפרוסות דקות ומחלקים את הגבינה בין ארבעה מנות קטנות או ramekins.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מלוחים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים את פרחי הברוקולי למחבת ומבשלים עד שתפוחי האדמה והברוקולי רכים, בערך 5 דקות יותר.
הסר את הברוקולי עם כף מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מסננים את תפוחי האדמה, ואם באמצעות תפוחי אדמה חדשים, לחתוך אותם ברבעים כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד.
בינתיים, לזרוק את הפטריות עם שמן ומלח.
שים את הפטריות על תבנית אפייה וצלה עד השחמה ומכרז, פונה פעם אחת, 10 עד 15 דקות.
הסר את המחבת מהתנור ולאחר מכן לכבות את התנור.
שים את מנות הגבינה בתנור ולהשאיר עד הגבינה פשוט נמס, 5 עד 10 דקות. בינתיים, ערימת תפוחי אדמה, ברוקולי, פטריות, בצל קוקטייל על צלחות בודדות.
מגישים כל חלק של גבינת ברי מומסת מיד, יחד עם הירקות לטבילה.
המלצת יין: היינות של עמק לואר בצרפת הם התעלמו לעתים קרובות על ידי imbibers רציני, אבל שלה אלגנטי קברנה-פרנק מבוסס אדום הם לעתים קרובות יותר מתאים ליד השולחן מאשר קברנה סוביניון חזקים יותר. לכו על Chinon פירות או Saumur-Champigny.
הערות: בצל קוקטייל, הנפוץ ביותר בכוס מרטיני שלך, יכול לעמוד בכוחות עצמם כמו מלפפון חמוץ. מחנק קל שלהם זריזות נעימה להפוך אותם באופן מפתיע טעים עם ברי.