בריא וטעים: חסה עם קרחון מוקפץ וכרוב מוקפץ (Gomen)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בריא & טעים: חסה קרחון מוקפץ ו כרוב מוקפץ (Gomen). ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, עגבניות, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מערבבים עוף מטוגן עטוף בחסה קרחון, בריא וטעים: כרוב אדום עם תפוחים ודבש, ו כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סויה, שמן שומשום, שרי, סוכר ופלפל בקערה. מערבבים לערבב. שים בצד, אבל שמור את זה קרוב למחבת שלך.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה, כ 3 או 4 דקות, או עד חם מאוד.
תוסיף שמן בוטנים. מיד להוסיף שום וחצי בצל ירוק. לאחר 5 או 10 שניות, ברגע שהשום מתחיל לשנות צבע, מוסיפים חסה.
לטגן 60 שניות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף רוטב. מבשלים עוד 60 שניות, ערבוב כך כל החסה מקבלת חלק מהרוטב. להרוג חום. מלח לפי הטעם.
להסיר לקערה. למעלה עם בצל ירוק נוסף ומגישים.
מותאם מסעודות משפחתיות עבור $ 75 בשבוע.
מוסיפים בצל למחבת גדולה, יבשה ולא דביקה.
חום מעל בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל לרכך ולהיות שקוף.
הוסף שמן ושחרר חום בינוני.
מוסיפים עגבניות, שום ופלפל אדום אם משתמשים.
חום דרך, ערבוב לעתים קרובות.
תוסיף כרוב. אל תערבבי. לבשל 4 או 5 דקות.
אוקיי, עכשיו מערבבים. לאחר מכן, לכסות ולבשל 20 דקות, ערבוב כל כמה דקות. כרוב יבשל. אם דברים מתחילים להידבק, להוסיף קצת מים.
כאשר כרוב הוא רך ומבריק, להרוג את החום. מלח לטעום ולהגיש.