קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות97
מגזין

בריא וטעים: סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה ולבנה

בריא וטעים: סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה ולבנה
אם יש לך מלח שולחן, שעועית, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: שעועית ירוקה בריאה וטעימה וסלט צנון, סלט פארו עם דיונון, שעועית לבנה ושעועית ירוקה, ו בריא וטעים: ברוסקטה שעועית לבנה.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים. מלח אותו ולהביא לרתיחה. בינתיים, לחתוך את תפוחי האדמה בחצי לאורכו. לאחר מכן, לחתוך כל חצי לפרוסות 1/2 אינץ ' (חצי ירחים). כאשר המים רותחים, להוסיף תפוחי אדמה. מבשלים כ -10 דקות, עד שהם בקושי מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד תפוחי אדמה רותחים, קוצצים קצוות משעועית ירוקה וחותכים כל שעועית לשניים. לאחר מכן, בקערה גדולה, לשלב שמן, חומץ, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף יחד.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים בזיליקום ובצל. מערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
לאחר תפוחי אדמה מבושלים, להסיר אותם מים רותחים באמצעות כף מחורץ או עכביש. זרוק בקערה עם ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים שעועית ירוקה למים החמים ומבשלים כ 4 או 5 דקות, עד שהם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מסננים שעועית ירוקה ומוסיפים לקערה על גבי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים שעועית לבנה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנהשעועית לבנה
9
מערבבים הכל ביסודיות, אבל בעדינות. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10
מגישים חם (נהדר), קר (די טוב), או בטמפרטורת החדר (טוב מאוד). אם יש שאריות, לאחסן אותם במקרר ולתת להם מערבבים טוב לפני ההגשה מחדש.