בריא וטעים: סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה ולבנה
אם יש לך מלח שולחן, שעועית, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: שעועית ירוקה בריאה וטעימה וסלט צנון, סלט פארו עם דיונון, שעועית לבנה ושעועית ירוקה, ו בריא וטעים: ברוסקטה שעועית לבנה.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים. מלח אותו ולהביא לרתיחה. בינתיים, לחתוך את תפוחי האדמה בחצי לאורכו. לאחר מכן, לחתוך כל חצי לפרוסות 1/2 אינץ ' (חצי ירחים). כאשר המים רותחים, להוסיף תפוחי אדמה. מבשלים כ -10 דקות, עד שהם בקושי מכרז.
בעוד תפוחי אדמה רותחים, קוצצים קצוות משעועית ירוקה וחותכים כל שעועית לשניים. לאחר מכן, בקערה גדולה, לשלב שמן, חומץ, מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים בזיליקום ובצל. מערבבים שוב.
לאחר תפוחי אדמה מבושלים, להסיר אותם מים רותחים באמצעות כף מחורץ או עכביש. זרוק בקערה עם ויניגרט.
מוסיפים שעועית ירוקה למים החמים ומבשלים כ 4 או 5 דקות, עד שהם פריך במכרז.
מסננים שעועית ירוקה ומוסיפים לקערה על גבי תפוחי אדמה.
מערבבים הכל ביסודיות, אבל בעדינות. מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים חם (נהדר), קר (די טוב), או בטמפרטורת החדר (טוב מאוד). אם יש שאריות, לאחסן אותם במקרר ולתת להם מערבבים טוב לפני ההגשה מחדש.