בריא וטעים: קציצות מנטה תוצרת בית
בריא וטעים: קציצות מנטה תוצרת בית נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס מריר, חמאה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קציצות מנטה תוצרת בית, קציצות מנטה תוצרת בית, ו קציצות מנטה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
עם מערבל בלנדר או לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם סוכר, חמאה, תמציות, קרם כבד על נמוך. (הערה: אם משתמשים במערבל הדוכן, חשוב להוסיף את המרכיבים בסדר הזה. אחרת התערובת הופכת בטון על הקרקעית ופירורים על החלק העליון.) לאחר המרכיבים משולבים, להפוך מיקסר למהירות בינונית לנצח עוד דקה או שתיים. התוצאה הסופית צריכה להיות חלקה לדבוק היטב, כמעט כמו להדביק. זה לא צריך להיות גבשושי או אבקתי.
קו גיליון עוגיות גדול עם נייר שעווה. באמצעות כפית או הידיים שלך, לגלגל תערובת לתוך כדורים קטנים (בערך 1 אינץ').
מניחים על גיליון עוגיות ולשטח כל אחד לתוך פאטי. לאחר כל נעשים, במקום במקרר במשך 20 דקות.
בעוד הקציצות מצמררות, ממיסים שוקולד ומתקצרים יחד במיקרוגל, עם דוד כפול, או באמצעות קערת מתכת הממוקמת מעל סיר של מים רותחים. אז תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר. (הערה: לא למקם אותו במקרר, אם כי. אתה לא רוצה שזה יתקשה בטרם עת.)
כאשר 20 דקות הן למעלה, להסיר קציצות מהמקרר. באמצעות שני מזלגות, להטביע אותם אחד אחד לתוך תערובת שוקולד להתגלגל עד מצופה לחלוטין.
הסר והניח בחזרה על נייר שעווה. כאשר כולם מסיימים, מניחים את סדין העוגיות במקרר ועוזבים לכמה שעות, עד שהשוקולד מתקשה.
תאכל. אחסן שאריות במקרר, אטומות במיכל ומופרדות בנייר שעווה.