קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות22
ציון בריאות6
מגזין

בריבת בלקברי

בריבת בלקברי
Blackberry jam דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 22 מנות. תבלין זה יש 125 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-92 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא אוכמניות, ריבה סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בריבת בלקברי, בריבת בלקברי, ו עוגת פטל שחור.

הוראות

1
בלילה לפני שאתה עושה את הריבה שלך, שכבת האוכמניות והסוכר יחד בקערה גדולה מאוד, ואז לכסות ולהניח בצד בטמפרטורת החדר. זה עוזר הסוכר להתחיל להתמוסס אז אתה לא מפעיל את הסיכון של יתר בישול הפרי כאשר אתה בעצם מתחיל לעשות את הריבה. למחרת בבוקר, לתת הכל מערבבים מהר, ואז להפריש שוב עד שאתה מוכן להתחיל לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לפני שתתחיל, לשים צלחת קטנה במקפיא. קח מחבת שמירה או מחבת גדולה, רחבה על בסיס (רחב יותר ופתוח יותר את המחבת, מהר יותר את הריבה יהיה מוכן, כך מחבת שמירה היא באמת אידיאלית) ולהטות את פירות יער ב, גירוד כל המיצים וכל סוכר שלא התגלגל. מערבבים במיץ לימון, ולאחר מכן לאסוף את כל פיפס ולאבטח אותם בתוך מסננת עלה תה או חתיכת muslin לפני הוספת אותם למחבת (בישול פיפס יחד עם תמציות הפרי הפקטין שהם מכילים, עוזר ריבה שלך להגדיר).
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
פקטיןפקטין
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ריבהריבה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
התחל את האוכמניות על חום נמוך עד שכל הסוכר הוא מומס לחלוטין, ואז להביא לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות. כבה את החום וכפית ריבת סירופ חמה קטנה על הצלחת המצוננת. ברגע שזה מגניב, לדחוף אותו עם האצבע. אם זה קמטים קצת, מוכן שלה הגיע נקודת הגדרה. אם זה נוזלי מדי לקמט, להחזיר את המחבת לחום ומרתיחים בשלבים 2 או 3 דקות, הסרת המחבת מהחום בכל פעם שאתה עושה את בדיקת הצלחת, עד הקמטים ריבה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
לרפרף את כל חלאות עודף, ולאחר מכן לעורר את הידית של חמאה, אם אתה רוצה את זה יעזור לפזר את כל חלאות שנותרו. השאירו את הריבה במשך 15 דקות לפני המצקת לתוך צנצנות מעוקרים זה מאפשר לפרי להתיישב כך שהוא לא לשקוע לתחתית. הריבה תישאר במקום קריר וחשוך לפחות 6 חודשים. צנצנות קירור נפתחו פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ריבהריבה