בריבת מקפיא אוכמניות
ריבה מקפיא אוכמניות עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא יספק כ 160 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 18 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך אוכמניות, קליפת תפוז, אבקת פירות פקטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו בריבת מקפיא אוכמניות, ריבת מקפיא אוכמניות כתומה, ו פריזר אוכמניות תבשיל טוסט צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אוכמניות, סוכר וקליפות תפוז בקערה גדולה.
בואו לעמוד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס.
מערבבים מים ופקטין בסיר 1 ליטר.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
יוצקים תערובת פקטין חם על תערובת אוכמניות; מערבבים כל הזמן 3 דקות.
מיד תערובת כפית לתוך מכולות מקפיא, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. נגב חישוקים של מכולות; חותם.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 24 שעות או עד שנקבע.
חנות במקפיא עד 6 חודשים או במקרר עד 3 שבועות. הפשרה של ריבה קפואה ומערבבים לפני ההגשה.