קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בריוש בסיסי

בריוש בסיסי
אם יש לכם בצק הרמן גרימה בריוש, חלמון ביצה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בריוש בסיסי, בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), ו בריוש.

הוראות

1
חותכים שליש בצק; להפריש. קל ללוש חלק גדול יותר של בצק 4 עד 5 פעמים; צורה לכדור, ומניח עובש משומן היטב 5 כוס בריוש. לעצב חלק קטן יותר שמורות של בצק לכדור, מתגלגל קצה אחד כדי ליצור צורה מחודדת, דמעה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
בצקבצק
2
באמצעות שלוש אצבעות מקומטות, לחץ למטה למרכז הבצק בתבנית בריוש, נוגע בתחתית עובש. הגדל חלל זה לצורה של קצה מחודד של כדור בצק שמור.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
בצקבצק
3
מקום קצה מחודד לתוך חלל, עיגול החלק העליון של דמעה כדי ליצור כדור חלק. לכסות ולחזור על הליך עולה 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
4
מערבבים חלמון ביצה וחלב, ערבוב טוב. תערובת מברשת קלה על גבי בריוש.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
בריושבריוש
חלבחלב
5
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר לחם מעובש מיד; מגניב על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל