בריוש בסיסי
אם יש לכם בצק הרמן גרימה בריוש, חלמון ביצה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בריוש בסיסי, בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), ו בריוש.
הוראות
חותכים שליש בצק; להפריש. קל ללוש חלק גדול יותר של בצק 4 עד 5 פעמים; צורה לכדור, ומניח עובש משומן היטב 5 כוס בריוש. לעצב חלק קטן יותר שמורות של בצק לכדור, מתגלגל קצה אחד כדי ליצור צורה מחודדת, דמעה. תניח בצד.
באמצעות שלוש אצבעות מקומטות, לחץ למטה למרכז הבצק בתבנית בריוש, נוגע בתחתית עובש. הגדל חלל זה לצורה של קצה מחודד של כדור בצק שמור.
מקום קצה מחודד לתוך חלל, עיגול החלק העליון של דמעה כדי ליצור כדור חלק. לכסות ולחזור על הליך עולה 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
מערבבים חלמון ביצה וחלב, ערבוב טוב. תערובת מברשת קלה על גבי בריוש.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד חום זהוב.
הסר לחם מעובש מיד; מגניב על מתלה חוט.