קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל

בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל
בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 592 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אוכמניות, סוכר מגורען, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק, פודינג לחם ברי וניל לבן, ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. spray 2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול; מעיל עם סוכר turbinado, הזמנת כל עודף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
בקערה קטנה, מחית פירות יער יחד 1 עד 2 כפות סוכר מגורען (פחות אם פירות יער מתוקים, יותר אם לא); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בסיר 3 ליטר, מחממים 2 כוסות חלב, קרם ההצלפה, 2/3 כוס סוכר מגורען והמלח על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתערובת מתחילה להתבשל; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
בקערה בינונית, להכות יחד 4 ביצים, 4 חלמונים ביצה 1 כפית וניל, באמצעות מקצף, עד אור וקרם. כדי למנוע קימורים, בהדרגה להכות בתערובת חלב עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
בקערה גדולה, מוסיפים קוביות לחם ותערובת ביצה; בזהירות לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
להוסיף תערובת ברי; בזהירות לזרוק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
7
יוצקים לתוך תבשיל.
8
מפזרים עם סוכר turbinado שנותר. מכסים את התבשיל בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
אופים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
10
הסר רדיד; אופים 15 דקות יותר או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
בואו לעמוד לפחות 30 דקות או עד ערכות פודינג.
12
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר; מכסים ומקררים כל פודינג שנותר.
13
בסיר nonaluminum 3 ליטר, חום 2 כוסות חלב על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חלב מתחיל להתבשל; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
14
בקערה בינונית, לנצח יחד הנותרים רוטב וניל מרכיבים, באמצעות whisk, עד אור שמנת. כדי למנוע קימורים, בהדרגה להכות בחלב עד מעורבב; לחזור תערובת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
15
חום מעל חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה; להסיר מן החום.
16
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר; מכסים ומקררים כל רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה