קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בריושים בצורת בועות

בריושים בצורת בועות
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 250 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם 37 סנט למנה נופל בתקציב שלך, Brioches Bubble העליון עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. אם יש לך שמרים, כל המטרה קמח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Bubble-Top Brioches, בריוש אפרסק, ו בריוש חגיגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1/4 כוס מים חמים ו warmmilk בקערה של מערבל כבד בכושר עם מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים yeastover ומערבבים כדי להרטיב באופן שווה.
3
Letstand עד שמרים מתמוסס, מתערבבחינה אזורית, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים קמח ומלח לתערובת שמרים.להתמזג במהירות בינונית-נמוכה עד shaggylumps טופס, גירוד למטה הצדדים של bowloccasionally, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. הכה בסוכר. Increasemixer מהירות בינוני; לנצח untildough הוא חלק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
צמצם מהירות לנמוך.
7
מוסיפים חמאה, 1 כף בכל פעם, מכים ללא כתמים לאחר כל תוספת, על 4minutes (הבצק יהיה רך ומשיי).הגדל מהירות לבצק בינוני-גבוה וביטונטיל מתרחק מצדדים של באוולנד מטפס על משוט, 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
חמאה קלה קערה גדולה. לגרד בצק לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
תן לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עדכמעט הוכפל בנפח, כ 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
בעדינות לרוקן את הבצק על ידי הרמת aroundedges, ואז לתת לבצק ליפול חזרה פנימה, הפיכת הקערה וחזרה לפי הצורך.מכסים את הקערה בחוזקה עם עטיפת פלסטיק ואחורה, מניפים את הבצק באותו אופן כל 30 דקות עד שהבצק מפסיק לעלות, about2 שעות. תירגע בן לילה. (בשלב זה,להשתמש בבצק כדי להפוך 12 brioches, או 6brioches ו 1 טארט, או 2 טארטים.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
חמאה 12 סטנדרטי (1/3 כוס) muffincups. מחלקים את הבצק ל -12 חתיכות שוות; חתוךחתיכה לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מגלגלים כל פיסה קטנהבין דקלים לכדור.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מניחים 3 כדורים ineach כוס מוכנה (הבצק ימלא כוס).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
14
Place muffin pan in warm draft-freearea; lay sheet of waxed paper over.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
15
עליית Letdough עד האור וכמעט הוכפל (הבצק יעלה 1/2 אינץ 'עד 1 אינץ' מעל toprim של כוסות מאפין), 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16
מתלה מיקום במרכז התנור ולחמם מחדש עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
מניחים תבנית מאפין על תבנית אפייה. בעדינות מברשת egglaze מעל בצק עלה, להיות זהיר כיזהלא לטפטף בין הבצק למחבת (אשר יכול למנוע התפשטות מלאה בתנור).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
אופים בריוש עד חום זהוב, כיסוי עם נייר אם בראונינג מהר מדי, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
19
העבר מחבת למדף.מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
הסר בריוש פרופן.
21
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
22
בתיאבון