בריושים בצורת בועות
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 250 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם 37 סנט למנה נופל בתקציב שלך, Brioches Bubble העליון עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. אם יש לך שמרים, כל המטרה קמח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Bubble-Top Brioches, בריוש אפרסק, ו בריוש חגיגי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/4 כוס מים חמים ו warmmilk בקערה של מערבל כבד בכושר עם מצורף משוט.
מפזרים yeastover ומערבבים כדי להרטיב באופן שווה.
Letstand עד שמרים מתמוסס, מתערבבחינה אזורית, כ 8 דקות.
מוסיפים קמח ומלח לתערובת שמרים.להתמזג במהירות בינונית-נמוכה עד shaggylumps טופס, גירוד למטה הצדדים של bowloccasionally, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. הכה בסוכר. Increasemixer מהירות בינוני; לנצח untildough הוא חלק, על 3 דקות.
מוסיפים חמאה, 1 כף בכל פעם, מכים ללא כתמים לאחר כל תוספת, על 4minutes (הבצק יהיה רך ומשיי).הגדל מהירות לבצק בינוני-גבוה וביטונטיל מתרחק מצדדים של באוולנד מטפס על משוט, 8 עד 9 דקות.
חמאה קלה קערה גדולה. לגרד בצק לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
תן לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עדכמעט הוכפל בנפח, כ 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות.
בעדינות לרוקן את הבצק על ידי הרמת aroundedges, ואז לתת לבצק ליפול חזרה פנימה, הפיכת הקערה וחזרה לפי הצורך.מכסים את הקערה בחוזקה עם עטיפת פלסטיק ואחורה, מניפים את הבצק באותו אופן כל 30 דקות עד שהבצק מפסיק לעלות, about2 שעות. תירגע בן לילה. (בשלב זה,להשתמש בבצק כדי להפוך 12 brioches, או 6brioches ו 1 טארט, או 2 טארטים.)
חמאה 12 סטנדרטי (1/3 כוס) muffincups. מחלקים את הבצק ל -12 חתיכות שוות; חתוךחתיכה לשלישים.
מגלגלים כל פיסה קטנהבין דקלים לכדור.
מניחים 3 כדורים ineach כוס מוכנה (הבצק ימלא כוס).
Place muffin pan in warm draft-freearea; lay sheet of waxed paper over.
עליית Letdough עד האור וכמעט הוכפל (הבצק יעלה 1/2 אינץ 'עד 1 אינץ' מעל toprim של כוסות מאפין), 50 עד 60 דקות.
מתלה מיקום במרכז התנור ולחמם מחדש עד 204°.
מניחים תבנית מאפין על תבנית אפייה. בעדינות מברשת egglaze מעל בצק עלה, להיות זהיר כיזהלא לטפטף בין הבצק למחבת (אשר יכול למנוע התפשטות מלאה בתנור).
אופים בריוש עד חום זהוב, כיסוי עם נייר אם בראונינג מהר מדי, על 20 דקות.
העבר מחבת למדף.מגניב 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.