ברילה ® Veggie מרפקים מק וגבינה עם פירורי לחם פריך
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: גבינת שמנת צמחונית פריך, מקרוני וגבינה עם פירורי לחם שום, רגיל וצ'יפוטלה, ו פילה דג Maruja שכבתי עם עגבניות, צלפים, פירורי לחם, וגבינה.
הוראות
פירורי לחם panko לטגן במחבת בינונית עם שמן זית במשך 2-3 דקות או עד השחי קל ופריך, להפריש.
מביאים סיר גדול וקטן של מים לרתיחה.
בינתיים במחבת גדולה לטגן שום בשמן זית עד מעט צהוב בצבע; להוסיף את במיה ו לטגן במשך 1 דקה.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולהוסיף גבינות Fontina ו Asiago לאט לשלב.
לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה, לנקז 1 דקה תחת זמן הבישול הנדרש ולזרוק עם הרוטב גבינת פרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לבן.
למעלה עם פירורי לחם פריכים.