ברים טירמיסו
גשו לסופר וקנו שוקולד אפייה חצי-מתוק, אבקת סוכר, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חטיפי עוגת גבינה טירמיסו, חטיפי עוגיות טירמיסו, ו ברים טירמיסו Nanaimo (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. בקערה בינונית, לנצח 3/4 כוס קמח, 1/2 כוס חמאה מרוכך ואת אבקת הסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד צורות בצק רכות.
מורחים באופן שווה בתחתית ungreased 8 אינץ ' מחבת מרובע.
בינתיים, בקערה בינונית, לנצח הנותרים בר החומרים למעט שוקולד מגורד עם חוט להקציף עד חלקה.
מפזרים 1 כוס של שוקולד מגורד על קרום אפוי חם.
יוצקים תערובת ביצים על שוקולד.
אופים 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב ולהגדיר. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה קירור, על 1 שעה 15 דקות.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת 1/4 כוס שמנת על מהירות בינונית על 2 דקות או עד פלאפי.
מפזרים שוקולד מגורד שנותר. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות.
מקשטים כל אחד עם סלסול שוקולד. חנות מכוסה במקרר.