ברים טקילה
ברים טקילה הוא צמחוני משקאות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלמונים ביצה, סוכר, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-8 דקות. נסו ברים טקילה, טאקילה ליים עוגת גבינה ברים, ו טקילה-ליים-עוגיות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות. דופק את הוופלים וצנוברים במעבד מזון עד טחינה היטב.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שמעורבבים באופן שווה. מניחים בצד 1/4 כוס פירורים; לחץ על השאר באופן שווה לתוך תבנית אפייה 9-by-13.
אופים עד חום זהוב, 15 עד 18 דקות. מגניב.
בקערה בינונית, ביסודיות לטאטא יחד את הטקילה, מיץ לימון, חלמונים וחלב מרוכז.
בקערה בינונית אחרת, להכות את החלבונים ביצה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות רכות. מקפלים בעדינות את החלבונים לתערובת הטקילה.
מורחים את המילוי באופן שווה על הקרום ואופים במשך 25 דקות; מגניב.
מפזרים את הפירורים השמורים על גבי. צינה במקרר במשך 2 שעות או לילה לפני חיתוך.
טפטוף עם צוף אגבה, אם תרצה.