ברים לקינוח דלעת
ברים לקינוח דלעת עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-15 ומחירו 82 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . אם יש לכם דלעת מארז מוצק, תוספת מוקצפת ואגוז מוסקט טחון, ג'לטין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . 322 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. עם ציון של 35% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: חטיפי קינוח דלעת , חטיפי קינוח דלעת בשכבות , וחטיפי קינוח דלעת בשכבות .
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים פירורי קרקר גרהם ו-1/3 כוס סוכר; מערבבים פנימה חמאה. לוחצים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת ו-2/3 כוס סוכר עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה 2 ביצים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
בינתיים מפרידים את שאר הביצים ומניחים את החלבונים בצד. בסיר גדול מערבבים את החלמונים, הדלעת, הסוכר החום, החלב, המלח והקינמון. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה במשך 10-12 דקות או עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה ל-160 מעלות.
בסיר קטן מפזרים ג'לטין על מים קרים; לתת לעמוד במשך דקה 1.
מחממים על אש קטנה תוך ערבוב עד להמסה מלאה של הג'לטין. מערבבים לתוך תערובת דלעת; לְהַפְרִישׁ.
בסיר גדול וכבד, מערבבים את החלבונים השמורים ושארית הסוכר. במיקסר נייד מקציפים במהירות נמוכה במשך דקה. ממשיכים להקציף על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות, כ-12 דקות.
מסירים מהאש; מקציפים עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס.
מקפלים לתערובת דלעת; לפזר באופן שווה על שכבת גבינת שמנת. מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות או עד להתייצבות.
מקשטים בציפוי מוקצף ואגוז מוסקט אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
קינוח עובד ממש טוב עם שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "