ברים מרציפן ריבת תות
צריך תבלין צמחוני לקטו אובו? חטיפי מרציפן ריבת תות יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 16. 18 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם חלב, סוכר חום, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרציפן וריבה מלאה, ברים ריבת תות, ו ברים ריבת תות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים 1 1/4 כוסות קמח, 1/2 כוס חמאה ו-1/3 כוס סוכר חום יחד בקערה; לחץ על תערובת לתבנית מרובעת בגודל 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה, כ -15 דקות.
מורחים ריבת תות עד 1/2 אינץ ' מקצוות הקרום האפוי.
מערבבים בקערה 3/4 כוס קמח, 1/2 כוס סוכר חום, 1/4 כוס חמאה, 1/2 כפית תמצית שקדים ומלח עד לקבלת פירורים.
מפזרים תערובת מעל שכבת ריבה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, כ -20 דקות. מגניב לחלוטין.
מקציפים יחד בקערה סוכר, חלב ותמצית שקדים 1 כפית של קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה; מזלפים מעל סורגים מקוררים.