ברים פלורנטין
מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם ביצה בתוספת חלמון ביצה אחד, דבש, שמנת מתוקה כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגיות פלורנטין, עוגיות פלורנטין, ו מבשלים את הספר: ברים פלורנטין.
הוראות
בקערה גדולה, חמאה מומלחת שמנת עם 1/2 כוס סוכר עד אור ורך.
מוסיפים חלמון ביצה וחלמון ביצה ומכים לשלב. בהדרגה מוסיפים קמח ומערבבים היטב (הבצק יהיה רך מאוד).
העברה למשוריין 16-על ידי 11-in. נייר קלף. עם מערוך מקומח, מגלגלים בצק באותו גודל כמו קלף. חותכים כל הבליטה, ולאחר מכן להעביר את הבצק (על קלף) למחבת אפייה גדולה rimmed.
אופים עד חום זהוב, כ -12 דקות.
הסר מהתנור (השאר את התנור דולק) והנח בצד.
בסיר בינוני על חום בינוני, מערבבים יחד חמאה לא מלוחה, הנותרים 1 1/4 כוסות סוכר, דבש, ושמנת. תערובת בישול, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא רושם 250 על מדחום ממתקים.
הסר פאן מחום ומערבבים שקדים, צימוקים, משמשים ודובדבנים.
באמצעות מרית, להפיץ בעדינות ציפוי חם על פני חמאה.
אופים עד ציפוי הוא caramelized ושקדים הם משחימים קלות, על 10 דקות.
הסר מהתנור; בעוד עדיין חם, לחתוך 2-in. ריבועים. מגניב לגמרי.