קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

ברים פלורנטין

ברים פלורנטין
מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם ביצה בתוספת חלמון ביצה אחד, דבש, שמנת מתוקה כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגיות פלורנטין, עוגיות פלורנטין, ו מבשלים את הספר: ברים פלורנטין.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, חמאה מומלחת שמנת עם 1/2 כוס סוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מומלחתחמאה מומלחת
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים חלמון ביצה וחלמון ביצה ומכים לשלב. בהדרגה מוסיפים קמח ומערבבים היטב (הבצק יהיה רך מאוד).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
העברה למשוריין 16-על ידי 11-in. נייר קלף. עם מערוך מקומח, מגלגלים בצק באותו גודל כמו קלף. חותכים כל הבליטה, ולאחר מכן להעביר את הבצק (על קלף) למחבת אפייה גדולה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים עד חום זהוב, כ -12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור (השאר את התנור דולק) והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בסיר בינוני על חום בינוני, מערבבים יחד חמאה לא מלוחה, הנותרים 1 1/4 כוסות סוכר, דבש, ושמנת. תערובת בישול, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא רושם 250 על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר פאן מחום ומערבבים שקדים, צימוקים, משמשים ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
באמצעות מרית, להפיץ בעדינות ציפוי חם על פני חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
אופים עד ציפוי הוא caramelized ושקדים הם משחימים קלות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר מהתנור; בעוד עדיין חם, לחתוך 2-in. ריבועים. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®