ברים רסק תפוחים
ברים רסק תפוחים יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו ברים רסק תפוחים, ברי רסק תפוחים מתובלים עם ציפוי דלעת, ו פאי רסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את החמאה, סוכר חום וביצה עד חלקה. מערבבים ברסק תפוחים.
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, מלח ותבלינים פשטידת דלעת; מערבבים לתוך תערובת רסק תפוחים עד מעורבב היטב.
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקצוות הם זהובים. מגניב במחבת מעל מתלה תיל.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר והמרגרינה של הממתקים. מערבבים וניל וחלב עד חלקה.
מורחים על ברים מקוררים לפני חיתוך לריבועים.