ברים שקדים סקנדינביים
חטיפי שקדים סקנדינביים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם חמאה, מלח, אבקת אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. מתכונים דומים: ברים שקדים סקנדינביים, ברים שקדים סקנדינביים, ו עוגת שקדים סקנדינבית.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה בינונית, חמאת שמנת וסוכר.
מוסיפים ביצה ושקד לחלץ; לערבב עד פלאפי. מערבבים בקמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים היטב.
מחלקים בצק ל 4 חתיכות, לגלגל כל אחד לתוך יומן על 12 אינץ ' ארוך.
מקום 2 יומני לכל גיליון עוגיות 4 עד 5 סנטימטרים זה מזה. לשטח כל גליל ביד עד שהוא כ 3 אינץ ' רחב.
מברשת שטוחה רול עם חלב ומפזרים שקדים פרוסים.
אופים בתנור שחומם מראש 12 עד 15 דקות או עד הקצוות משחימים מעט. בעוד העוגיות עדיין חמות, לחתוך אותם לרוחב באלכסון, לפרוסות ברוחב 1 אינץ'. כאשר קריר, טפטוף עם ציפוי שקדים.
ציפוי שקדים: בקערה קטנה, מערבבים יחד אבקת סוכר, תמצית שקדים, וחלב עד חלקה.