ברים תאריך קלאסיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ברים תאריך קלאסי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו את כל הקמח, המלח, התאריכים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברים תאריך קלאסיים, סרגל תאריכים, ו סרגל תאריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 8x8 אינץ תבנית אפיית מתכת. להביא 1 1/2 כוסות מים כדי להתבשל בסיר בינוני.
הוסף תאריכים; מבשלים עד רך מאוד ועבה, ערבוב מדי פעם, כ 10 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים וניל.
מערבבים קמח, סוכר, שיבולת שועל, קינמון, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה; מערבבים כדי להתמזג.
תוסיף חמאה. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף עד טופס גושים לחים. לחץ על חצי תערובת שיבולת שועל באופן שווה על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מורחים תערובת תאריך על פני.
מפזרים עם תערובת שיבולת שועל נותרת; לחץ בעדינות כדי לדבוק.
אופים עד חום בקצוות וחום זהוב ולהגדיר במרכז, כ 40 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.