ברים תפוחים קרמל דביק
צריך קינוח צמחוני? חטיפי תפוחים קרמל דביקים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 254 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מים, סוכר, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יהיה להיט שלך ליל כל הקדושים אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קרמל דביק-חטיפי שוקולד, דביק קרמל טוויקס ברים, ו חטיפי קרמל שוקולד דביקים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה משלבים את הקמח, הסוכר והמלח.
חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. בקערה קטנה, לטאטא את הביצים, מים וחומץ; מוסיפים בהדרגה לתערובת הקמח, זורקים במזלג עד שהבצק יוצר כדור.
מחלקים את הבצק לשניים כך שחלק אחד יהיה מעט גדול יותר מהשני; עוטפים כל אחד בניילון. מקררים במשך שעה 1 או עד קל לטפל.
מרדדים חלק גדול יותר של בצק בין שני גיליונות נייר שעווה ל -17 אינץ'. איקס 12 אינץ'. מלבן.
העברה ל-15 אינץ ' לא משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה. עיתונות מאפה על תחתון ומעלה את הצדדים של פאן; לקצץ מאפה אפילו עם למעלה קצוות של פאן.
בקערה גדולה שלבו את התפוחים, הסוכרים, הקמח, הקינמון, המלח ואגוז המוסקט. מערבבים פנימה שמנת.
בתנור הולנדי, ממיסים חמאה.
מוסיפים תערובת תפוחים; מבשלים על אש בינונית 8-10 דקות או עד שהתפוחים רכים מעט. מערבבים פנימה אגוזי מלך ווניל. כף לקרום.
מרדדים את המאפה שנותר; מניחים מעל המילוי. חתוך ואטום קצוות.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 35-40 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מצננים על רשת.