בריסקט בטעם בירה עם זיגוג דבש-ליים
חזה בריסקט עם זיגוג דבש ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא תפוח, מקל קינמון, רצועות קליפה לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דבש, סויה ובירה צלויים מקרל עם זיגוג שומשום סיד, בריסקט בטעם בירה עם בצל, ו צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת כבדה על חום בינוני-גבוה.
מפזרים בשר עם 3/4 כפית מלח ופלפל שחור.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 15 דקות, בראונינג משני הצדדים.
מוסיפים מים ו-14 המרכיבים הבאים (באמצעות קינמון). מביאים לרתיחה; מכסים בנייר כסף, ואופים ב 325 במשך 4 שעות.
הסר בשר מחבת, שמירה על נוזל בישול. מסננים נוזל דרך מסננת לתוך קערה, שומן רזה מפני השטח. להחזיר נוזלים ובשר בקר למחבת.
לבשל בשר, חשוף, ב 325 במשך 1 1/2 עד 2 שעות או עד בשר הוא מזלג מכרז, צליעה מדי פעם.
הסר בשר מחבת, שמירה על נוזל בישול; לכסות ולשמור חם.
מניחים שקית פלסטיק גדולה zip-top בתוך קערה.
יוצקים נוזל בישול לתוך שקית. בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק, ולנקז נוזל לתוך סיר בינוני, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה. תשליך שומן. מבשלים את הנוזל מעל חום בינוני גבוה עד מופחת על 1 כוס. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, דבש, מיץ לימון.
חותכים בשר באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות; לשרת עם רוטב.
מפזרים באופן שווה עם כוסברה קצוצה.