קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות29
מגזין

בריסקט בטעם בירה עם זיגוג דבש-ליים

בריסקט בטעם בירה עם זיגוג דבש-ליים
חזה בריסקט עם זיגוג דבש ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא תפוח, מקל קינמון, רצועות קליפה לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דבש, סויה ובירה צלויים מקרל עם זיגוג שומשום סיד, בריסקט בטעם בירה עם בצל, ו צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
2
מחממים שמן במחבת כבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מפזרים בשר עם 3/4 כפית מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 15 דקות, בראונינג משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
ניקוז שמן מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים מים ו-14 המרכיבים הבאים (באמצעות קינמון). מביאים לרתיחה; מכסים בנייר כסף, ואופים ב 325 במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
הסר בשר מחבת, שמירה על נוזל בישול. מסננים נוזל דרך מסננת לתוך קערה, שומן רזה מפני השטח. להחזיר נוזלים ובשר בקר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
לבשל בשר, חשוף, ב 325 במשך 1 1/2 עד 2 שעות או עד בשר הוא מזלג מכרז, צליעה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
הסר בשר מחבת, שמירה על נוזל בישול; לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מניחים שקית פלסטיק גדולה zip-top בתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
11
יוצקים נוזל בישול לתוך שקית. בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק, ולנקז נוזל לתוך סיר בינוני, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה. תשליך שומן. מבשלים את הנוזל מעל חום בינוני גבוה עד מופחת על 1 כוס. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, דבש, מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
12
חותכים בשר באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות; לשרת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
13
מפזרים באופן שווה עם כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ