בריסקט ביזון מטוגן בבירה עם ירקות שורש
בריסקט ביזון עם ירקות שורש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם חצאי משמש, פלפל, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב משמש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. . זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בריסקט מטוגן עם ירקות שורש, בריסקט מטוגן עם ירקות שורש - 8 נקודות, ו עוף מטוגן בבירה עם ירקות שורש (מתכונים דומים).
הוראות
במידת הצורך, לחתוך חזה ביזון כדי להתאים לתוך תנור איטי 6 ליטר.
מפזרים בריסקט ביזון עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים גזר, גזר לבן, לפת ובצל בתנור. למעלה עם חזה בקר.
מערבבים בירה, חזרת, שום, טימין, את הנותרים 1 כפית מלח ואת הנותרים 1/4 כפית פלפל בקערה בינונית; לשפוך מעל ביזון בריסקט.
לכסות ולבשל על נמוך במשך 10 שעות. מערבבים בחצאי משמש. לכסות ולבשל במשך 2 שעות נוספות.
להעביר bison בריסקט ללוח חיתוך. פרוס ביזון בריסקט על פני התבואה; לארגן על מגש הגשה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר ירקות למגש, הזמנת נוזל בישול. מסננים בישול נוזלי לעבור עם ביזון בריסקט וירקות.