קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

בריסקט ים תיכוני

בריסקט ים תיכוני
המתכון הים תיכוני בריסקט יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 6 שעות גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, פטרוזיליה, חזה שטוח לחתוך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, בריסקט, ו חזה בקר בשקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עגבניות, יין, שום, זיתים ורוזמרין בבישול איטי ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מפזרים בשר עם 1 1/2 כפית. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים חזה בקר על גבי תערובת עגבניות וכפית חצי תערובת עגבניות על בשר כדי לכסות. מכסים תנור איטי ומבשלים על גבוה עד הבשר הוא מזלג מכרז, 5 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
בזהירות להעביר בריסקט ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד ולתת לעמוד במשך 10 דקות. רזה עודף שומן מן הרוטב העונה עם מלח ופלפל. פרוסת חזה בקר נגד תבואה ולהעביר מגש הגשה. כפית קצת רוטב על בשר ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מגישים חזה בקר עם רוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה