קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

בריסקט מטוגן עם שלושים ושש שיני שום

בריסקט מטוגן עם שלושים ושש שיני שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בריסקט מטוגן עם שלושים ושש שיני שום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 501 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כמות שווה של ציפורן קטנה יותר, גבעולי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו ירכיים עוף מטוגן עם 40 שיני שום, בריסקט מטוגן עם גזר, שום וגזר לבן, ו בירה, ג'ינג'ר, ושום בריסקט מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
זרוק את שיני השום לסיר קטן של מים רותחים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לנקז באופן מיידי. לקלף ברגע השום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד. מניחים בצד על מגבות נייר לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה במחבת צלייה כבדה או תבשיל גדול מספיק כדי להכיל את הבשר בשכבה אחת. השתמש בשני מבערים, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מוסיף את חזה הבקר וחום היטב משני הצדדים, על 10 דקות.
6
להעביר את חזה הבקר למגש ולהניח בצד. (או לחמם את הבשר מתחת לגריל: מניחים את הבשר, צד שומן למעלה, על מחבת מרופדת בנייר כסף תחת ברוילר שחומם מראש. לצלות במשך 5 עד 6 דקות בכל צד, עד השחמה. אל תאפשר לו לפתח קרום קשה, כהה, אשר עלול להפוך את הבשר קשה או מריר. הזז את הבשר לפי הצורך, כך שהוא צורב באופן שווה.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
יוצקים את כל אבל על 1 כף שומן הנותרים במחבת ולהוסיף את שיני שום. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות שום הם tinged עם זהב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את החומץ ואת deglaze המחבת, מגרד את כל החתיכות השחומות מלמטה עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את המניה, הקורנית, ואת זרזיף רוזמרין, ולהפחית את החום לרתיחה. מלח ופלפל העטינים לטעום מכל הצדדים, ולהוסיף אותו למחבת, צד שומן למעלה. כפית את שיני השום מעל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים את חזה בקר בתנור, לכסות (אם אין לך מכסה, להשתמש בנייר כסף כבד חובה), ומבשלים, צולה כל חצי שעה, עד הבשר הוא מזלג מכרז, 2 1/2 עד 3 שעות או יותר. (כמו הבשר מבשל, מעת לעת לבדוק כי הנוזל מבעבע בעדינות. אם הוא רותח במהירות, להפוך את התנור עד 149°.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הבשר טעים ביותר אם מותר לנוח, reabsorbing המיצים איבדו במהלך צלימה, וזה הכי קל defat הרוטב אם אתה מכין את הבשר קדימה ומקרר אותו עד השומן מתמצק. זוהי השיטה שבה אני משתמש, בהתחשב כאן, אבל הרוטב יכול להיות מוכן על ידי ברפרוף את השומן בדרך המסורתית, אם אתה מעדיף. אם אתה הולך בדרך זו אם כי, לתת את שאר הבשר ברוטב המחבת לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
לקרר את חזה בקר ברוטב מחבת, לכסות היטב עם נייר, ומקרר עד הפסקות שומן. לגרד את כל השומן המוצק.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הסר את חזה הבשר מן המחבת לחתוך דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
הכן את הרוטב: להביא את תערובת צלימת לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מסננים אותו, שומר את השום וזורק את הקורנית ואת גבעולי רוזמרין. דלגו וזרקו כמה שיותר שומן מן הנוזל. מחית על חצי של שום מבושל עם 1 כוס של נוזל צמה defatted במעבד מזון או בלנדר. (אם אתה רוצה רוטב חלק, רסק את כל שיני השום המבושלות.)
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
להעביר את תערובת מחית, את הנוזל צלימת הנותרים, ואת שאר השום מבושל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מוסיף את הרוזמרין הקצוץ, שום טחון, וגרידת לימון. מרתיחים את הרוטב על חום גבוה, חשוף, כדי עקביות הרצוי. לטעום ולהתאים את התיבול. לחמם מחדש את חזה הבשר ברוטב עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
17
מסדרים את חזה הפרוס על מגש הגשה. כפית חלק מהרוטב החם על כל הבשר ולהעביר את השאר בסירת רוטב נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
18
Reprinted with permission from Jewish Holiday Cooking, A Food Lover ' s Treasury of Classics and Improvisations by Jayne Cohen. © 2008 Wiley