תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בריסקט מטוגן עם שלושים ושש שיני שום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 501 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כמות שווה של ציפורן קטנה יותר, גבעולי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו ירכיים עוף מטוגן עם 40 שיני שום, בריסקט מטוגן עם גזר, שום וגזר לבן, ו בירה, ג'ינג'ר, ושום בריסקט מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
זרוק את שיני השום לסיר קטן של מים רותחים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
לנקז באופן מיידי. לקלף ברגע השום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד. מניחים בצד על מגבות נייר לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה במחבת צלייה כבדה או תבשיל גדול מספיק כדי להכיל את הבשר בשכבה אחת. השתמש בשני מבערים, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מוסיף את חזה הבקר וחום היטב משני הצדדים, על 10 דקות.
6
להעביר את חזה הבקר למגש ולהניח בצד. (או לחמם את הבשר מתחת לגריל: מניחים את הבשר, צד שומן למעלה, על מחבת מרופדת בנייר כסף תחת ברוילר שחומם מראש. לצלות במשך 5 עד 6 דקות בכל צד, עד השחמה. אל תאפשר לו לפתח קרום קשה, כהה, אשר עלול להפוך את הבשר קשה או מריר. הזז את הבשר לפי הצורך, כך שהוא צורב באופן שווה.)
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
יוצקים את כל אבל על 1 כף שומן הנותרים במחבת ולהוסיף את שיני שום. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות שום הם tinged עם זהב.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את החומץ ואת deglaze המחבת, מגרד את כל החתיכות השחומות מלמטה עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את המניה, הקורנית, ואת זרזיף רוזמרין, ולהפחית את החום לרתיחה. מלח ופלפל העטינים לטעום מכל הצדדים, ולהוסיף אותו למחבת, צד שומן למעלה. כפית את שיני השום מעל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
צווארי עוף
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים את חזה בקר בתנור, לכסות (אם אין לך מכסה, להשתמש בנייר כסף כבד חובה), ומבשלים, צולה כל חצי שעה, עד הבשר הוא מזלג מכרז, 2 1/2 עד 3 שעות או יותר. (כמו הבשר מבשל, מעת לעת לבדוק כי הנוזל מבעבע בעדינות. אם הוא רותח במהירות, להפוך את התנור עד 149°.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הבשר טעים ביותר אם מותר לנוח, reabsorbing המיצים איבדו במהלך צלימה, וזה הכי קל defat הרוטב אם אתה מכין את הבשר קדימה ומקרר אותו עד השומן מתמצק. זוהי השיטה שבה אני משתמש, בהתחשב כאן, אבל הרוטב יכול להיות מוכן על ידי ברפרוף את השומן בדרך המסורתית, אם אתה מעדיף. אם אתה הולך בדרך זו אם כי, לתת את שאר הבשר ברוטב המחבת לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
לקרר את חזה בקר ברוטב מחבת, לכסות היטב עם נייר, ומקרר עד הפסקות שומן. לגרד את כל השומן המוצק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
הסר את חזה הבשר מן המחבת לחתוך דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הכן את הרוטב: להביא את תערובת צלימת לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מסננים אותו, שומר את השום וזורק את הקורנית ואת גבעולי רוזמרין. דלגו וזרקו כמה שיותר שומן מן הנוזל. מחית על חצי של שום מבושל עם 1 כוס של נוזל צמה defatted במעבד מזון או בלנדר. (אם אתה רוצה רוטב חלק, רסק את כל שיני השום המבושלות.)
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
צווארי עוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
להעביר את תערובת מחית, את הנוזל צלימת הנותרים, ואת שאר השום מבושל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מוסיף את הרוזמרין הקצוץ, שום טחון, וגרידת לימון. מרתיחים את הרוטב על חום גבוה, חשוף, כדי עקביות הרצוי. לטעום ולהתאים את התיבול. לחמם מחדש את חזה הבשר ברוטב עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
כסף ללא נעליים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צווארי עוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
17
מסדרים את חזה הפרוס על מגש הגשה. כפית חלק מהרוטב החם על כל הבשר ולהעביר את השאר בסירת רוטב נפרדת.