בריסקט עם ריבת בצל וצ'ילה עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 87 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות ותקני ציר עוף, צ'ילי תאילנדי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן, המקום של פיילי פעמיים צ'ילה בריסקט, ו Southwestern ברביקיו חזה בקר עם רוטב אנצ'ו צ' ילה (מתכונים דומים).
מוסיפים את הבצלים הטחונים ואת הצ ' ילי התאילנדי ומתבלים במלח. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים רכים מאוד, על 25 דקות. להגדיל את החום נמוך בינוני לבשל, ערבוב, עד הבצל הם השחמה עמוקה, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכית
3
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מורחים את הגזרים, סלרי ובצל קצוץ גס בשכבה זוגית במחבת צלייה ומתבלים אותם במלח ופלפל. עונת חזה בקר עם מלח ופלפל ולהגדיר אותו על גבי הירקות, צד שומן למעלה.
מורחים את ריבת הבצל וצ ' ילה בשכבה זוגית מעל העטין ושופכים את המניה החמה למחבת סביב הבשר. מכסים את מחבת הקלייה וצולים את חזה הבקר במשך כ 4 1/2 שעות, או עד שהוא רך מאוד, צולה כל 30 דקות.