בריסקט קלאסי
חזה בקר קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 560 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בשר בקר, קפה חזק, רוטב עגבניות צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פינו נואר בראוניז כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. וזה טוב. נסו בשר בקר מעושן: טקסס BBQ קלאסי, פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, ו מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים; תערובת מפזרים על שני הצדדים של חזה בקר.
שמן חום מעל חום בינוני גבוה במחבת קלייה כבדה גדולה להגדיר מעל 2 מבערים.
הוסף חזה בקר, צד שומן למטה, ומבשלים כ 5 דקות או עד השחמה על הצד התחתון. הפעל בריסקט; להוסיף סלרי ובצל כוס 1 סביב הצדדים של פאן. מבשלים, ערבוב ירקות מדי פעם, 6 עד 8 דקות או עד דד הוא השחמה וירקות זהובים.
מערבבים רוטב צ ' ילי, הבא 4 מרכיבים, ונותר בצל קצוץ בקערה; לשפוך מעל בריסקט, שילוב עם מיצי פאן וירקות. מכסים בנייר אלומיניום, ואופים 1 שעה.
מוסיפים יין, מכסים, ואופים 2 1/2 עד 3 שעות נוספות או עד בריסקט הוא מאוד רך כאשר פירסינג עם מזלג.
העברה ללוח חיתוך; בואו לעמוד 10 דקות. פרוסה דק נגד תבואה, ולסדר על מגש חם. שומן רזה ממיצי פאן; לשרת מיצים כמו רוטב.
* למטרות בדיקה, השתמשנו בתיבול היווני הרב-תכליתי של Cavender.
** למטרות בדיקה, השתמשנו ברוטב צ ' ילי היינץ.