ברלינר וייס (עבור מבשלים ביתיים בינוניים)
אם יש לכם מאלט חיטה גרמני, מאלט פילסנר גרמני, קליפות אורז, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Parting Glass Belgian Dubbel (For Intermediate Brewers), Berliner Kranzer, ו Imperial IPA (For Advanced Homebrewers) (מתכונים דומים).
הוראות
קו קומקום גלון 7.5 עם שקית תבואה רשת, למלא עם 2.1 גלונים ברז מים ולהביא 71°.
מאש - אין על ידי הוספת פילסנר ומאלט חיטה לאט לתוך התיק. מערבבים במשך 2 דקות כדי למנוע תבואה מלקבץ יחד. הטמפרטורה צריכה להשוות בערך 65°
הסר 3 ליטרים של מחית עבור מרתח, כולל תערובת טובה של שתי התבואה והנוזל.
מוסיפים את hallertauer כשות לתערובת ומרתיחים בסיר נפרד במשך 15 דקות. מערבבים לעתים קרובות, כמו קצף עולה למעלה, דל שומן ולהשליך.
הוסף את כל מרתח בחזרה לתוך מחית. במיכל נפרד, מחממים 3.7 גלונים של מים עד 185 ° F.
לאחר כ 60 דקות בסך הכל של mashing, mash-out על ידי בזהירות לשפוך את 85° מים לתוך מחית, ערבוב כדי להשוות את הטמפרטורה בערך170.
לאט להעלות שקית תבואה מתוך הנוזל, המאפשר wort לנקז מן התבואה. החזק שקית תבואה מעל הקומקום במשך 5 עד 10 דקות כמו מנקז wort.
אל תרתח. לקרר את wort עד מתחת 27° ולהעביר לכלי תסיסה מחוטא.
השתמש במקל ניקוז אוטומטי מחוטא כדי להסיר wort מספיק כדי לקחת קריאה הכבידה עם הידרומטר שלך. רשום את המספר הזה, מאחר ותשתמש בו כדי לחשב את תכולת האלכוהול בפועל כאשר זה נעשה תסיסה. הקריאה צריכה להיות סביב 1.03
מכסה פרמנטור עם פקק מחוטא ומנעל אוויר.
הוסף חבילה 1 של Safale US - 05 ו 2 חבילות של Lactobacillus. התסיסה במשך 3 עד 5 ימים בטמפרטורה סביב 75 ° F.
תנאי על ידי מתן הבירה לנוח לפחות חודש. דגימות טעם שבועי כדי לקבוע התפתחות טעם חמוץ.
בקבוק כאשר הרמה הרצויה של חמוץ וטעם פיתחו, עד 6 חודשים, באמצעות סוכר תחול מספיק לרמה גבוהה של פחמן.