קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות5
מגזין

ברלינר וייס (עבור מבשלים ביתיים בינוניים)

ברלינר וייס (עבור מבשלים ביתיים בינוניים)
אם יש לכם מאלט חיטה גרמני, מאלט פילסנר גרמני, קליפות אורז, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Parting Glass Belgian Dubbel (For Intermediate Brewers), Berliner Kranzer, ו Imperial IPA (For Advanced Homebrewers) (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו קומקום גלון 7.5 עם שקית תבואה רשת, למלא עם 2.1 גלונים ברז מים ולהביא 71°.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
הסר מהחום.
3
מאש - אין על ידי הוספת פילסנר ומאלט חיטה לאט לתוך התיק. מערבבים במשך 2 דקות כדי למנוע תבואה מלקבץ יחד. הטמפרטורה צריכה להשוות בערך 65°
מרכיבים שתצטרך
PilsPils
מאלטמאלט
4
הסר 3 ליטרים של מחית עבור מרתח, כולל תערובת טובה של שתי התבואה והנוזל.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
5
מוסיפים את hallertauer כשות לתערובת ומרתיחים בסיר נפרד במשך 15 דקות. מערבבים לעתים קרובות, כמו קצף עולה למעלה, דל שומן ולהשליך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הוסף את כל מרתח בחזרה לתוך מחית. במיכל נפרד, מחממים 3.7 גלונים של מים עד 185 ° F.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
לאחר כ 60 דקות בסך הכל של mashing, mash-out על ידי בזהירות לשפוך את 85° מים לתוך מחית, ערבוב כדי להשוות את הטמפרטורה בערך170.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
לאט להעלות שקית תבואה מתוך הנוזל, המאפשר wort לנקז מן התבואה. החזק שקית תבואה מעל הקומקום במשך 5 עד 10 דקות כמו מנקז wort.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
9
אל תרתח. לקרר את wort עד מתחת 27° ולהעביר לכלי תסיסה מחוטא.
10
השתמש במקל ניקוז אוטומטי מחוטא כדי להסיר wort מספיק כדי לקחת קריאה הכבידה עם הידרומטר שלך. רשום את המספר הזה, מאחר ותשתמש בו כדי לחשב את תכולת האלכוהול בפועל כאשר זה נעשה תסיסה. הקריאה צריכה להיות סביב 1.03
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
11
מכסה פרמנטור עם פקק מחוטא ומנעל אוויר.
12
הוסף חבילה 1 של Safale US - 05 ו 2 חבילות של Lactobacillus. התסיסה במשך 3 עד 5 ימים בטמפרטורה סביב 75 ° F.
13
תנאי על ידי מתן הבירה לנוח לפחות חודש. דגימות טעם שבועי כדי לקבוע התפתחות טעם חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
14
בקבוק כאשר הרמה הרצויה של חמוץ וטעם פיתחו, עד 6 חודשים, באמצעות סוכר תחול מספיק לרמה גבוהה של פחמן.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק