קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

ברנדה עם אסקבש

ברנדה עם אסקבש
Brandade עם Escabeche עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 383 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, נקודות טוסט זרעי פשתן, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Brandade עם Escabeche, Brandade De Morue, ו Brandade בקלה מלח.

הוראות

1
עבור escabeche: לחתוך את הבצל בחצי ירחים דקים ולהניח בצד. חום את השום בשמן במחבת מעל חום גבוה. ואז מוסיפים את זרעי הכמון כדי להריח את השמן.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הבצל ורוזמרין ו לטגן בחום גבוה. כאשר הבצלים מוקפצים, אבל לפני שהם הופכים רכים, מוסיפים את החומץ האדום ומסירים מהחום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1
מוסיפים את בקלה מלח לסיר, מכסים בנדיבות עם מים קרים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים את המים, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה, חלב ושום. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מסננים את הנוזל וזורקים.
4
מוסיפים את תערובת בקלה-תפוחי אדמה מלח לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. מוסיפים לאט את השמנת הכבדה ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בקלה מלחבקלה מלח
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
להקציף עד החומרים הם disbursed באופן שווה, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
7
שים את brandade לתוך צלחת תנור בטוח צלייה עד פסגות חום זהוב מופיעים על החלק העליון, כ 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מהתנור ומניח את escabeche על גבי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
טפטוף עם שמן זית ופטרוזיליה קצוצה ומגישים עם נקודות טוסט.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'8ריבס, קצוץ טרי או קפואפשתן זרעי טוסט נקודות (או לחם שאור אחר או חסון)פשתן זרעי טוסט נקודות (או לחם שאור אחר או חסון)8ריבס, קצוץ טרי או קפואפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה2(יכול להיות או להרחיק)רוזמרין טחוןרוזמרין טחון1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףצרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך4ציפורןצרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה, לחתוך לקוביות 1 אינץתפוחי אדמה, לחתוך לקוביות 1 אינץ2smallsבצל אדוםבצל אדום8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בקלה מלח, לחתוך לחתיכות 1 אינץבקלה מלח, לחתוך לחתיכות 1 אינץ3(חוֹרֶף)חומץ אדוםחומץ אדום