קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

ברנדי חמוץ דובדבן ואגסים Tartlets

ברנדי חמוץ דובדבן ואגסים Tartlets
צריך מתאבן צמחוני? ברנדי חמוץ דובדבן ואגסים Tartlets יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 325 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-202 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, דובדבנים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגס ופאי דובדבן חמוץ שטוח, ריבת אגס וניל ברנדי, ו עוגת האגסים-אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, מלח, חמאה, קיצור, ו 2 כפות סוכר עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה בקערה גדולה (או דופק במעבד מזון, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה) רק עד שרוב התערובת דומה ארוחה גסה עם גושים חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
טפטוף באופן שווה עם 1/2 כוס מים קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם, ערבוב עד רק incorporated, ואז לבדוק שוב. (לא overwork תערובת, או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
להפוך את התערובת על משטח מקומח קלות לחלק 8 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד עם מגרד ולחלק ל 2 כדורים, אחד מעט גדול יותר מהשני, ואז לשטח כל אחד לדיסק 5-6 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
פיל, חצי, ואגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
חותכים אגסים לקוביות 1/4 אינץ', ולאחר מכן מערבבים יחד עם חומרי מילוי הנותרים בסיר כבד 3 ליטר. מביאים לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד עבה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
העברת מילוי לצלחת רדודה וקריר לטמפרטורת החדר.
1
מרדדים דיסק קטן יותר של בצק לתוך סיבוב 13 אינץ '(בערך 1/8 אינץ ' עבה) על משטח מקומח עם סיכה מתגלגלת מקומטת, מרימה את הבצק בזהירות משטח צובע לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
לגזור סיבובים רבים ככל האפשר (על 1
3
עם 3 1/2 אינץ חותך מחורץ, העברה כמו לחתוך נייר שעווה מצופה גיליון אפייה. סיבובים צמרמורת עד המשרד, כ -10 דקות, לפני לקשט. אסוף שאריות בצק וצינה 20 עד 30 דקות, ולאחר מכן reroll, לחתוך, וצינה סיבובים נוספים 31/2 אינץ ' (reroll שאריות רק פעם אחת) עבור סך של 1
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
חותכים צורות מתוך סיבובים עם חותכי דקורטיביים או סכין חיתוך חדה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה, וחתיכות חיתוך מילואים אם תרצה לקישוט נוסף.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
מברשת צמרות קלות עם חלב. לחץ בעדינות על מגזרות שמורות (אם משתמשים) על גבי סבבי מאפה מעוטרים מברשת קלות עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
6
מפזרים סוכר כף הנותרים באופן שווה על פני צמרות וצינה בעת ביצוע תחתית.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מרדדים דיסק גדול יותר של בצק לתוך סיבוב 15 אינץ '(בערך 1/8 אינץ ' עבה) על משטח מקומח עם מערוך מקומח, מרימים את הבצק בזהירות משטח צובע לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
לגזור סיבובים רבים ככל האפשר (על 1
3
עם חותך 4 אינץ'. אסוף שאריות בצק וצינה 20 עד 30 דקות, ולאחר מכן reroll ולחתוך סיבובים נוספים 4 אינץ ' (reroll שאריות רק פעם אחת) עבור סך של 1
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
להתאים כל סיבוב 4 אינץ לתוך מחבת טארטלט (לא לקצץ). ממלאים כל טרטלט עם 3 כפות מקורר מילוי ומברשת קצה של מאפה בקלילות עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מקום מעוטר צמרות מעל מילוי כל טרטלט, ולאחר מכן לחץ על כל העליון בקלילות סביב קצה כדי לעזור לאטום את הקצוות לקצץ מאפה במידת הצורך.
1
אופים טארטלים על תבנית אפייה גדולה עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להעביר טארטלטים למתלה וקריר 10 דקות. כדי להסיר טארט מן המחבתות, מכסים יד 1 עם מגבת מטבח מקופלת ולהפוך טארט 1 בכל פעם על מגבת, reinverting אותם על מגש.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* דיסקים של בצק בצק יכול להיות מקורר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 20 דקות כדי לרכך מעט לפני מתגלגל החוצה.* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* Tartlets התאספו (unbaked) יכול להתבצע 1 שבוע קדימה קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד. אין להפשיר לפני האפייה.* Tartlets יכול להיות אפוי 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר. לחמם בתנור 177° עד חם, 10 עד 15 דקות.* במקום 16 טארט, אתה יכול לעשות 1 (10 אינץ') טארט. השתמש מגזרות דקורטיביות מעט גדול יותר, אם תרצה, ואופים יותר, על 50 עד 60 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)