ברנדיד פורל מעושן
Brandade פורל מעושן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. אם יש לכם עירית, שיני שום, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. נסו ארוחת ערב: Brandade פורל מעושן, Brandade מעושן סרדין, ו מתכון Brandade Whitefish מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, לבשל 1 כוס השמן ואת השום על אש נמוכה עד השום הוא זהב חיוור ורך, על 7 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את השום לקערה ומחית עם מזלג.
תן שמן מגניב מעט, ולאחר מכן להוסיף את השמנת.
בסיר, לכסות את תפוחי האדמה עם מים ומבשלים עד במכרז, על 30 דקות.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את תפוחי האדמה ולהעביר אותם דרך ricer או מסננת. לחלופין, מקציפים את תפוחי האדמה עם מיקסר חשמלי.
מוסיפים את השום המעוך ואת קרם השום-שמן. מערבבים את הטרוטה ומתבלים במלח ופלפל.
מורחים את brandade בתבנית אפייה 1 1/2 ליטר רדודה. הפוך שקעים רדודים בברנדדה ולכפות את 1/4 כוס השמן הנותרים לתוך השקעים.
אופים במשך כ 15 דקות, או עד מחומם דרך.
מפזרים את העירית ומגישים חם.
מגישים עם: קרקרים שום, לחם שטוח, grissini וצ ' יפס עבה.
המלצת יין: סטאקי: Domaine Ostertag Barriques Pinot Gris מ Alsace יש הערות מעושנות היית רוצה להתאים את הטרוטה. אבל היא מאוזנת על ידי חומציות, אשר עומדת על creaminess של brandade.טריפון: החומציות הזעירה והמרעננת של אלן סקוט ריזלינג מניו זילנד משנת 1998 יכולה לחתוך ישר דרך הטעם העשיר המעושן של הברנדדה.