קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

ברנדיד פורל מעושן

ברנדיד פורל מעושן
Brandade פורל מעושן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. אם יש לכם עירית, שיני שום, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. נסו ארוחת ערב: Brandade פורל מעושן, Brandade מעושן סרדין, ו מתכון Brandade Whitefish מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת, לבשל 1 כוס השמן ואת השום על אש נמוכה עד השום הוא זהב חיוור ורך, על 7 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את השום לקערה ומחית עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
תן שמן מגניב מעט, ולאחר מכן להוסיף את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בסיר, לכסות את תפוחי האדמה עם מים ומבשלים עד במכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את תפוחי האדמה ולהעביר אותם דרך ricer או מסננת. לחלופין, מקציפים את תפוחי האדמה עם מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים את השום המעוך ואת קרם השום-שמן. מערבבים את הטרוטה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פורלפורל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מורחים את brandade בתבנית אפייה 1 1/2 ליטר רדודה. הפוך שקעים רדודים בברנדדה ולכפות את 1/4 כוס השמן הנותרים לתוך השקעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים במשך כ 15 דקות, או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מפזרים את העירית ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
10
מגישים עם: קרקרים שום, לחם שטוח, grissini וצ ' יפס עבה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
לכריכהלכריכה
GrissiniGrissini
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
11
המלצת יין: סטאקי: Domaine Ostertag Barriques Pinot Gris מ Alsace יש הערות מעושנות היית רוצה להתאים את הטרוטה. אבל היא מאוזנת על ידי חומציות, אשר עומדת על creaminess של brandade.טריפון: החומציות הזעירה והמרעננת של אלן סקוט ריזלינג מניו זילנד משנת 1998 יכולה לחתוך ישר דרך הטעם העשיר המעושן של הברנדדה.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
פורלפורל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)