ברניז פלפל ירוק
פלפל ירוק Béarnaise דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא חומץ יין, מלח, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 10%. נסו סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, סטייק עין-צלעות צרוב עם Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), ו עוף ברוטב פלפל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב שאלוט, חומץ, טרגון במחבת 8-10 אינץ'. מרתיחים על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל הנוזל מתאדה, על 2 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס שמנת, פלפל וחרדל. מרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד השמנת הופכת חום זהוב, על 8 דקות. מערבבים קוניאק ושמנת הנותרים. (אם עושים קדימה, להפריש עד 2 שעות, או לכסות ולהירגע עד 1 יום.)
רוטב חום, ערבוב, עד שהוא רותח.