קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

ברציולה עם אטריות

ברציולה עם אטריות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר Braciola, Braciolan ונקניק רוטב יום ראשון, ו עוף ממולא, אין עצמות על זה: Braciola di Pollo (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לקצץ שומן מסטייק. באמצעות סכין חדה, לחתוך אופקית דרך מרכז סטייק, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני; פתוח שטוח כמו שהיית ספר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים סטייק בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו להשתטח לעובי אפילו באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מורחים תערובת פירורי לחם על סטייק, משאיר שוליים 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
להפשיל סטייק, אופנה ג ' לי רול, מתחיל עם צד קצר. מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם מחרוזת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
מעיל תנור הולנדי גדול עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
הוסף סטייק, בראונינג היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
הסר סטייק מחבת; להפריש, ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מוסיפים רוטב ספגטי ויין למחבת, מגרדים את תחתית המחבת עם כף עץ כדי לשחרר חתיכות משחימות. מביאים לרתיחה, ומחזירים סטייק למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה או עד סטייק הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דַק-דַק-
10
הסר מחרוזת, לחתוך סטייק לתוך 16 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
11
כפית 1 כוס פסטה על כל אחד 8 צלחות בודדות; העליון עם 2 פרוסות סטייק ו 1/3 כוס רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות