בשר איטלקי מיוחד
בשר איטלקי מיוחד הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך מלח ופלפל טחון, אורגנו, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פשטידת בשר איטלקית, כיכרות בשר איטלקיות, ו לזניה איטלקית (עם בשר).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מקציפים יחד את הקמח, המלח, הפלפל והפפריקה בקערה גדולה; מניחים בצד.
ממיסים את קוביית הבוליון במים בתבנית תבשיל 2 ליטר, ואז לטאטא בשרי, מרק עגבניות, אבקת שום, סוכר, אורגנו, טימין, רוזמרין עד מעורבב; להפריש.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לזרוק את הבשר בתערובת הקמח למעיל, ולנער עודף. מבשלים את הבשר בשמן החם, פונה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים.
הסר את הבשר לתבשיל הקדרה, ולהפחית את החום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הבצל לתוך תערובת הבשר.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש עד שהבשר רך מאוד, 2 עד 2 1/2 שעות.