קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

בשר איטלקי מיוחד

בשר איטלקי מיוחד
בשר איטלקי מיוחד הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך מלח ופלפל טחון, אורגנו, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פשטידת בשר איטלקית, כיכרות בשר איטלקיות, ו לזניה איטלקית (עם בשר).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקציפים יחד את הקמח, המלח, הפלפל והפפריקה בקערה גדולה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
ממיסים את קוביית הבוליון במים בתבנית תבשיל 2 ליטר, ואז לטאטא בשרי, מרק עגבניות, אבקת שום, סוכר, אורגנו, טימין, רוזמרין עד מעורבב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
אבקת שוםאבקת שום
מרק עגבניותמרק עגבניות
רוזמריןרוזמרין
אורגנואורגנו
שרי.שרי.
סוכרסוכר
טימיןטימין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מקציףמקציף
4
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לזרוק את הבשר בתערובת הקמח למעיל, ולנער עודף. מבשלים את הבשר בשמן החם, פונה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר את הבשר לתבשיל הקדרה, ולהפחית את החום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הבצל לתוך תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש עד שהבשר רך מאוד, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.