בשר איטלקי מיוחד הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך מלח ופלפל טחון, אורגנו, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פשטידת בשר איטלקית, כיכרות בשר איטלקיות, ו לזניה איטלקית (עם בשר).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מקציפים יחד את הקמח, המלח, הפלפל והפפריקה בקערה גדולה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה
פלפל
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
ממיסים את קוביית הבוליון במים בתבנית תבשיל 2 ליטר, ואז לטאטא בשרי, מרק עגבניות, אבקת שום, סוכר, אורגנו, טימין, רוזמרין עד מעורבב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק
אבקת שום
מרק עגבניות
רוזמרין
אורגנו
שרי.
סוכר
טימין
מים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
מקציף
4
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לזרוק את הבשר בתערובת הקמח למעיל, ולנער עודף. מבשלים את הבשר בשמן החם, פונה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
קמח לכל מטרה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר את הבשר לתבשיל הקדרה, ולהפחית את החום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הבצל לתוך תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
6
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש עד שהבשר רך מאוד, 2 עד 2 1/2 שעות.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.