קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

בשר בצל צרפתי מבושל איטי

בשר בצל צרפתי מבושל איטי
המתכון לבישול איטי בשר בצל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 8 שעות ו-40 דקות. במנה עיקרית זו יש 464 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סטייק בקר עגול, חמאה, תערובת קטנה של מילוי עשבי תיבול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סיר איטי מרק בצל צרפתי, סיר איטי מרק בצל צרפתי, ו חזיר בצל צרפתי מבושל איטי.

הוראות

1
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
חותכים בשר ל 6 חתיכות הגשה בגודל. ב cooker, שכבה חצי כל אחד בשר, פטריות ובצל; לחזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
יוצקים מרק מעל.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
4
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
5
בקערה בינונית, לערבב מלית לערבב, חמאה ונוזל 1/2 כוס מ סיר איטי; לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים מלית על גבי תערובת ב cooker. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 10 דקות יותר או עד המילוי הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
7
מפזרים גבינה. כיסוי; לבשל עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל