בשר בצל צרפתי מבושל איטי
המתכון לבישול איטי בשר בצל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 8 שעות ו-40 דקות. במנה עיקרית זו יש 464 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סטייק בקר עגול, חמאה, תערובת קטנה של מילוי עשבי תיבול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סיר איטי מרק בצל צרפתי, סיר איטי מרק בצל צרפתי, ו חזיר בצל צרפתי מבושל איטי.
הוראות
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
חותכים בשר ל 6 חתיכות הגשה בגודל. ב cooker, שכבה חצי כל אחד בשר, פטריות ובצל; לחזור על שכבות.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
בקערה בינונית, לערבב מלית לערבב, חמאה ונוזל 1/2 כוס מ סיר איטי; לזרוק לערבב.
מניחים מלית על גבי תערובת ב cooker. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 10 דקות יותר או עד המילוי הוא רך.
מפזרים גבינה. כיסוי; לבשל עד גבינה מותכת.