קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

בשר בקר איטי, בייקון ומרק שעורה

בשר בקר איטי, בייקון ומרק שעורה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בשר מבושל איטי, בייקון ומרק שעורה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מרק בשר בקר, בייקון, רוטב בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו מרק שעורה בקר לבישול איטי, תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה, ו מרק שעורה בקר לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בשר ובצל; מבשלים 3 עד 5 דקות או עד בשר משחימים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
ב 3 1/2 עד 4 ליטר סיר איטי, תפוחי אדמה שכבה, גזר, תירס ושעורה. למעלה עם תערובת בקר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שעורהשעורה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
יוצקים מרק, עגבניות ורוטב מעל. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
5
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 7 עד 8 שעות. מערבבים לפני ההגשה.