בשר בקר איטי, בייקון ומרק שעורה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בשר מבושל איטי, בייקון ומרק שעורה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מרק בשר בקר, בייקון, רוטב בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו מרק שעורה בקר לבישול איטי, תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה, ו מרק שעורה בקר לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים בשר ובצל; מבשלים 3 עד 5 דקות או עד בשר משחימים, ערבוב מדי פעם.
ב 3 1/2 עד 4 ליטר סיר איטי, תפוחי אדמה שכבה, גזר, תירס ושעורה. למעלה עם תערובת בקר.
יוצקים מרק, עגבניות ורוטב מעל. אל תערבבי.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 7 עד 8 שעות. מערבבים לפני ההגשה.