קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 5 דק.
מנות14
ציון בריאות35
מגזין

בשר בקר איטלקי

בשר בקר איטלקי
המתכון בשר בקר איטלקי מוכן בתוך כ 10 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 14 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו לחמניות, צלי עגול עליון בשר בקר, תיבול, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בקר פפרונצ'יני, בשר בקר איטלקי, ו בשר בקר איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים צלי לשניים; מניחים ב -5 קט. סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
שלב את המים והתבלינים; יוצקים מעל צלי. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10-12 שעות או עד שהבשר רך מאוד. מחק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
הסר בשר וגרוס בעזרת מזלג. שומן רזה ממיצי בישול; להחזיר בשר לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מגישים על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)