קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות72
מגזין

בשר בקר בדרך שלי

בשר בקר בדרך שלי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? בשר בקר בדרך שלי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 61 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, חזה בקר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. מתכונים דומים: בשר בקר לשפשף # 1, בשר בקר ברביקיו, ו בשר בקר ברביקיו.

הוראות

1
מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל ומניחים לתבנית אפייה רדודה או שקית גדולה לאגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בשר בקרבשר בקר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מערבבים את המרלו וחומץ בלסמי; יוצקים עם הסטייק. לאטום או לכסות, ולשרות במקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
מרלומרלו
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מחממים התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מסדרים טבעות בצל בתחתית מחבת צלייה. מתבלים בשום, קורנית ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
יוצקים את המרינדה לתחתית המחבת יחד עם מלאי הבשר ועגבניות מבושלות, ומניחים את הצלי על הבצל כך שהם יוצרים מתלה קלייה. מכסים בחוזקה עם מכסה או רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים במשך 3 שעות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן לקלף את רדיד אלומיניום ולהוסיף גזר וסלרי למחבת. מכסים שוב ולהמשיך צלייה עבור תוספת 1 עד 2 שעות, או עד בריסקט ניתן לפרק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. גילגל סירה (בסדר כשר) עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
גילגל סירה (בסדר כשר)
גילגל סירה (בסדר כשר)
ניחוחות של דובדבן בשל ופירות שזיף עם טעמים מורכבים של עשן, אדמה, אניס ותבלינים. היין בעל הגוף הבינוני הוא ארומטי וטעים. היין הזה כשר לפסח