בשר בקר בסגנון ביתי, מקרוני וגבינה
בשר בקר בסגנון ביתי, מקרוני וגבינה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 792 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. . אם יש לכם מרק עגבניות מרוכז, מקרוני מרפק, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. וזה די טוב. נסו מקרוני וגבינה בסגנון ביתי, מקרוני וגבינה בסגנון ביתי, ו מקרוני וגבינה בסגנון ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת מעל חום בינוני, חום את בשר בקר הקרקע עד לא מראה ורוד; לנקז עודף שומן. בסיר הגדול, לשלב מקרוני, בשר בקר, מרק עגבניות, מיץ עגבניות ותירס; לחמם דרך. מערבבים בגבינה.