בשר בקר בעציץ
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ידידותי ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה דיאטה. אם יש לכם פלפל גרוס, חמאה, פפריקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוז מוסקט אוכמניות כמו קינוח. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. מתכונים דומים: בשר בקר ופטריות, בשר בקר ושורש סלרי עם גרמולטה סלרי, ו חזיר בעציץ.
הוראות
בסיר בינוני כבד, מבשלים את הבקר ב 1/4 אינץ ' מים. תבשיל עד שהוא רך מאוד, בערך 2 עד 3 שעות, והחלף מים לפי הצורך.
העבירו את בשר התבשיל המבושל דרך מטחנת בשר פעמיים, עד שהוא עקביות של עיסה סמיכה וחוטתית.
בסיר קטן ממיסים את החמאה. מסננים את החמאה המומסת דרך מוסלין נקי (בד גבינה), כדי להסיר את מוצקי החלב.
בקערה בינונית מערבבים את הבשר המבושל עם 3/4 מהחמאה המסוננת והמומסת. מתבלים במלח, פלפל, פפריקה ואגוז מוסקט לפי הטעם. מערבבים את הכמות הרצויה של נוזל בישול שמור כדי להרטיב.
מעבירים את התערובת למיכלים סטריליים ומעליהם את החמאה שנותרה. אוטמים ומצננים במקרר עד להגשה.