קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

בשר בקר בעציץ

בשר בקר בעציץ
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ידידותי ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה דיאטה. אם יש לכם פלפל גרוס, חמאה, פפריקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוז מוסקט אוכמניות כמו קינוח. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. מתכונים דומים: בשר בקר ופטריות, בשר בקר ושורש סלרי עם גרמולטה סלרי, ו חזיר בעציץ.

הוראות

1
בסיר בינוני כבד, מבשלים את הבקר ב 1/4 אינץ ' מים. תבשיל עד שהוא רך מאוד, בערך 2 עד 3 שעות, והחלף מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בקרבקר
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים, שומרים את הנוזל.
3
העבירו את בשר התבשיל המבושל דרך מטחנת בשר פעמיים, עד שהוא עקביות של עיסה סמיכה וחוטתית.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מטחנת בשרמטחנת בשר
4
בסיר קטן ממיסים את החמאה. מסננים את החמאה המומסת דרך מוסלין נקי (בד גבינה), כדי להסיר את מוצקי החלב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
בקערה בינונית מערבבים את הבשר המבושל עם 3/4 מהחמאה המסוננת והמומסת. מתבלים במלח, פלפל, פפריקה ואגוז מוסקט לפי הטעם. מערבבים את הכמות הרצויה של נוזל בישול שמור כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מעבירים את התערובת למיכלים סטריליים ומעליהם את החמאה שנותרה. אוטמים ומצננים במקרר עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה