קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות32
מגזין

בשר בקר ברביקיו

בשר בקר ברביקיו
המתכון BBQ בשר בריסקט יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 76 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 742 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 16 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רסק עגבניות, דבשה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו, בשר בקר לשפשף # 1, ו בשר בקר ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ללטף את החזה יבש עם מגבת כדי להסיר כל לחות. בנדיבות לשפשף את בריסקט עם 1 כוס של תרופת BBQ בשר בקר, עיסוי כל התבלין לתוך הבשר; לחזור עם התרופה הנותרת. התרופה תהיה לספוג את הנוזל מן הבשר וליצור קרום.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים את הבשר על צלחת גדולה, מכסים בניילון נצמד, ומשרים במקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
הכן מעשן לעישון חם. זמן הבישול הסטנדרטי עבור בריסקט הוא 1 שעה לקילו, צד שומן מעושן למעלה, תחת חום יבש, עקיף בטמפרטורה קבועה של 107°.
4
מניחים את חזה הבקר על המדף המרכזי של המעשן ועשן במשך 12 שעות. זה בישול איטי בקל ביותר שלה-אין צורך לבדוק את הבשר במרווחים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
לאחר 12 שעות, להשתמש מדחום בשר כדי לבדוק טמפרטורה פנימית של 85° בצד העבה ביותר של בריסקט. ברגע שהטמפרטורה מגיעה, לפתוח את הדלת של המעשן ולתת את שאר הבשר במשך 30 דקות. תקופת מנוחה זו מאפשרת למיצים להתיישב. הטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות ל-190 ° F.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
מערבבים את הקטשופ, עגבניות, רסק עגבניות, חומץ, חרדל, שום מגורען, מלח, פלפל, וסוכר חום עם 1 1/3 כוסות מים בקומקום גדול מעל חום בינוני. מבשלים במשך 20 דקות, ערבוב, עד הרוטב מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לטאטא את דבשה האחרון (זה יהיה לשרוף אם הוסיף מוקדם מדי) להתמזג עם בלנדר טבילה עד חלקה. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
להעביר את חזה נח ללוח חיתוך, פרוסה, וקוצצים. הבשר הנח במלואו יהיה קרום נפרד ויהיה רך ועסיסי בפנים. צריכה להיות טבעת עשן ורודה מתחת לקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
פורסם באישור עשן: עצי הסקה חדשים בישול על ידי טים ביירס. זכויות יוצרים © 2013 טים ביירס; צילום זכויות יוצרים © 2013 ג ' ודי הורטון. Published by Rizzoli International Publications, Inc.

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות רדבנק ארוך Paddock Shiraz-קברנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
Redbank Long Paddock Shiraz-קברנה
Redbank Long Paddock Shiraz-קברנה
מיזוג שיראז וקברנה סוביניון מאקלים מגניב נבחרכרמים בתנורים, עמקי המלך ויארה של ויקטוריה אפשרו לנולייצר יין עם מספר עצום של תחושות טעם. ניחוחות של ברי אדוםאניסיד חריף משולבים היטב עם אלון קלוי כתוצאה של 12 חודשיםהזדקנות על 2-3 בן אמריקאי אלון צרפתי. טעם פירות כברממוטב באמצעות תסיסה קרירה. טאנינים משיי ופירות ברי אדומים הםבשכבות על פני החיך של יין בעל גוף בינוני זה, מונע בפירות מובהקים.זה ארוך Paddock Shiraz קברנה סוביניון יפתחלטובה בבקבוק במשך 2-4 השנים הבאות וניתן ליהנות עםמנות בשר לבביות או עם סטייק בגריל או כבש בברביקיו הבא שלך.