קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

בשר בקר העליון

בשר בקר העליון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו את בשר הבקר העליון. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש מרק בקר נוסף, רסק עגבניות, חמאה וטימין. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טורקיה טנדרלוין העליון, בשר נאצ'וס העליון, ו בשר נאצ'וס העליון.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים בקר בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים מחצית מהמרינדה. חותם תיק ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
מניחים שקד על רשת בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 מעלות; למשך 45-60 דקות או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; עשוי היטב, 170 מעלות;).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
7
לרוטב, במחבת גדולה, הקפיצו פטריות ובצל בחמאה עד שהם רכים. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה את המרינדה השמורה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים עם בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות